Dogodek: 59. Sejem Dom 2020

Dogodek: 59. Sejem Dom 2020

20.02.2020

Manj kot teden nas loči od 59. Sejma Dom 2020, ki se ga bo udeležila tudi naša ekipa. Lepo ste vabljeni, da nas obiščete na našemu razstavnemu prostoru v Mestni dvorani A1, kjer si boste lahko ogledali in preizkusili zunanja in notranja senčila iz naše redne ponudbe. Predstavili vam bomo novosti v svetu senčil in vam svetovali glede senčenja vašega doma.

Novosti v svetu notranjih senčil

Na sejmu bomo razstavili vsa notranja senčila iz naše redne ponudbe (plise zavese, notranji roloji, notranje žaluzije). Posebej pa bomo izpostavili naslednji dve novosti:

Konfigurator plise zaves

Oblecite svoja okna v nekaj klikih! Prvič bomo predstavili konfigurator plise zaves, ki ga boste imeli priložnost preizkusiti in oblikovati plise zaveso za svoje okno. Kaj so prednosti in funkcionalnosti konfiguratorja?

  • Vnesete lahko točne dimenzije vašega okna ali vrat.
  • Izbor med 180+ tipi platen plise zaves in takojšen predogled.
  • Izbor med 5 barvami profilov plise zavese, ki se bo podala vašemu tipu okenskega okvirja.
  • Takojšen izračun končne cene plise zavese.
  • Jasna navodila za meritev dimenzij vašega okna in enostaven prikaz montaže plise zavese.

Notranji rolo

Notranji rolo je s svojim modernim in enostavnim videzom odlično senčilo za vaš dom, ki ohranja pogled na okolico in predstavlja dekorativni element v prostoru. Na sejmu si boste lahko ogledali in preizkusili različne sisteme, izbirali med bogato ponudbo platen in primerjali njihovo transparentnost.

Dekor senčila: Dvojni rolo Dekor senčila: Plise zavesa

Novosti med zunanjimi senčil

Približujejo se sončni dnevi in s tem daljši dnevi, močno sonce, sezona komarjev. Na sejmu vam bomo svetovali kako lahko svoj dom s senčili pripravite na vsako vremensko razmero. Predstavili vam bomo tudi naše novosti:

Screen rolo NOTO

V našo redno ponudbo zunanjih rolojev dodajamo novost – screen rolo Noto. Le ta je vrhunsko dovršen, saj se zaključna letev pospravi v omarico in ne zavzema vidnega polja. Vodilom smo dodali vzmeti, ki skrbijo za uravnoteženo napetost platna ob večjih obremenitvah. Tako bo vaš zunanji rolo, še bolj vetrno stabilen.

Dekor senčila: Screen rolo NOTO

Senčila za zaščito teras in balkonov

Svojo teraso lahko naredite uporabno za vse leto s pergolo. Še posebno bomo izpostavili prednosti bioklimatske pergole, ki vam omogoča še prijetnejše bivanje. Ste vedeli, da lahko svojo teraso zaščitite pred dežjem, vetrom in ostalimi vremenskimi razmerami z zunanjimi roloji? Predstavili vam bomo vse možnosti za zaščito teras in balkonov ter vam svetovali glede najustreznejše izbire.

Dekor senčila: Bioklimatska pergola z rolojiDekor senčila: Bioklimatska pergola

Zunanje žaluzije

Na novost med zunanjimi žaluzijami smo zelo ponosni, saj so produkt lastnega razvoja. Predstavili vam bomo sodobni način podometne vgradnje z utopnimi vodili in možnostjo utopne vgradnje rolo ali plise komarnika. Le ta vam omogoča dovršen zunanji izgled vašega doma, saj so vodila žaluzij in komarnika skrita v špaleti. Vodila adut zunanjih žaluzij smo nadgradili, tako da omogočajo tišje delovanje mehanizma.

Dekor senčila: Zunanje žaluzije

Se vam je porodilo kakšno vprašanje? Obiščite nas na našemu razstavnemu prostoru!

Kje? Sejem Dom 2020, Gospodarsko razstavišče, Mestna dvorana A1 (vstopnice)

Kdaj?

  • Sreda, 4.3. od 10:00 - 19:00
  • Četrtek, 5.3. od 10:00 - 19:00
  • Petek, 6.3. od 10:00 - 19:00
  • Sobota, 7.3. od 10:00 - 19:00
  • Nedelja, 8.3. od 10:00 - 18:00

Dekor senčila: Sejem Dom 2019

 
 
 

Kontakt

Dekor senčila d.o.o. Ljubljana
Razstavni salon in proizvodnja
Pod Hruševco 17
1360 Vrhnika

Tel.: 01/755 47 88

Faks: 01/755 36 64
Gsm: 051/633 740
E-pošta:info@dekor-sencila.si

 

 

Facebook

 
 
 
 

Certifikati

 Boniteta odličnosti 2019

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.